Krnji sastav

Sjednica Vlade bez DF-a

Vijesti / Flash | 18. 06. 2015. u 09:38 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Bez ministara iz Demokratske fronte počela je sjednica Vlade Federacije BiH na kojoj će se, prema najavljenom dnevnom redu razmotriti predložene izmjene i dopune Uredbe o usavršavanju predsjednika i članova nadzornih odbora i uprava gospodarskih društava s udjelom državnog kapitala, te Prijedlog uredbe koja uređuje oblik, sadržaj i način korištenja zaštitnog znaka Federalnog ministarstva unutarnjih poslova.

Pred ministrima će se naći i informacije o mogućem modelu organizacije federalne uprave, s preporukama za pravce djelovanja u cilju stvaranja uvjeta za efikasnije ostvarivanje propisanih nadležnosti i racionalizaciju troškova, te o implementaciji Zakona o plaćama i drugim materijalnim pravima organa upravljanja institucija Federacije BiH i javnih poduzeća u većinskom vlasništvu Federacije BiH.

Dnevnim redom je predviđeno i razmatranje Godišnjeg izvještaja o dodijeljenoj državnoj pomoći u Federaciji BiH za 2014. godinu, Informacije o primjeni Uredbe o vršenju ovlasti u gospodarskim društvima sa udjelom državnog kapitala iz nadležnosti Federacije BiH, kao i Prijedloga programa rada Vlade Federacije BiH za mandatno razdoblje od 2015. do 2018. godine.

Kopirati
Drag cursor here to close