prebacivanje glasova

SDA, SDP i SBB zajedno idu u osvajanje Stoca

Vijesti / Flash | 26. 03. 2016. u 09:26 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Vodstva SDA, SDP-a i SBB-a u Stocu odlučili su zajedno nastupiti na lokalnoim izborima, objavio je Večernji list navodeći kako je riječ o ''eksperimentu probošnjačkih stranaka''.

''Od 1990. godine HDZ neprikosnoveno vlada općinom Stolac. Punih 26 godina. To su godine zablude, poniženja, okupacije, protjerivanja, zatvaranja, ubijanja, maltretiranja, paljenja, rušenja, izbjeglištva, povratka, mučenja, preživljavanja, nesloge, podijeljenosti, bavljenja samim sobom, svađa, nepovjerenja, straha, odlaska, nezaposlenosti...!'', navodi se u proglasu Inicijative za bolji Stolac koji je u posjedu Večernjaka.

''Zato što je vrijeme da svemu ovome dođe kraj i da svi zajedno uzmemo pravo u svoje ruke, mi dolje potpisani zajedno s članovima tijela prostolačkih stranaka uvjereni smo da je HDZ u Stocu svima nama prvi i jedini zajednički politički neprijatelj!'', ističe se u proglasu.

Večernjak također tvrdi kako je na sastanku 8. ožujka ''usuglašeno da se zbog neodržavanja lokalnih izbora u Mostaru prema Stocu fiktivno preusmjeri oko 800 birača te da se očekuje još 300 glasova dopisnim putem iz svijeta, provodeći pravu mobilizaciju vlastitih birača''.

Kopirati
Drag cursor here to close