Kampanja je počela

SBB optužuje Izetbegovića za ponavljanje laži o Radončiću

Vijesti / Politika | 15. 09. 2017. u 12:23 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Savez za bolju budućnost (SBB) BiH optužio je predsjednika SDA Bakira Izetbegovića za ponavljanje, kako se navodi u priopćenju za javnost, najprljavijih laži o Fahrudinu Radončiću.

''Ipak, iako se ljuti zbog Radončićevih dijagnoza o državnoj mafiji i toga da su na kvazikongresu htjeli podijeliti BiH 1993. godine, Izetbegovića treba podsjetiti na nekoliko činjenica: zašto nikada nije objasnio svoju ulogu u ubojstvima Juke Prazine, Nedžada Ugljena, Joze Leutara, pokušaju ubojstva Sefera Halilovića i ubojstvu njegove obitelji, ubojsttvu Mušana Topalovića Cace i tome da je u internim krugovima Ramiza Delalića sumnjičio da je minirao mezar rahmetli Alije Izetbegovića? Kakva su njegova saznanja o misterioznim odlascima Mirsada Hujdrura Hujke, Safeta Zajke, Envera Šehovića, Abdulaha ef. Kubata, Arifa Pašalića, ranjavanju Ismeta Bajramovića Ćele, do čudnih smrti akademika Sulejmana Redžića ili Mustafe Hajrulahovića Talijana'', priopćeno je iz SBB-a.

Iz ove stranke Izetbegovića optužuju i da "završava velikosrpske ideje podjele BiH natroje, jer uporno želi pokazati da Bošnjaci ne mogu živjeti sa drugima".

''Igranje za diktatorski erdoanovsko-begovski koncept je igra za ostvarivanje ruskih utjecaja u BiH i to sada svatko vidi'', navodi se u priopćenju.

Između ostalog iz SBB-a ističu i kako Izetbegović ne demantira da je htio poništiti potpis o granici između BiH i Hrvatske.

''Umišljeni diktator zna da se Bošnjaci uspravljaju i zato je panika u njegovom rječniku i redovima sve veća'', navodi se u priopćenju za javnost SBB-a i dodaje kako "jeftinim lažima, političkim procesima, svojom tajnom policijom i radikalima koje okuplja neće uplašiti građane i treba znati da mora otići".

Kopirati
Drag cursor here to close