Doletio iz Istanbula

Sarajevo: Uhićen 40-godišnjak na osnovu potrage mostarskog suda

Vijesti / Crna Kronika | 10. 02. 2016. u 23:24 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Policijski službenici Postrojbe granične policije Aerodrom u utorak su lišili slobode dvojicu državljana Bosne i Hercegovine. Na letu iz Podgorice graničnim provjerama je utvrđeno da R. B. (1970.) potražuje Općinski sud Živinice zbog kaznenog djela 'Teške tjelesne ozljede'.

Na letu iz Istanbula slobode je lišen DŽ. D. (1976.) i utvrđeno je da ga potražuje Općinski sud Mostar zbog kaznenog djela 'Izazivanje opće opasnosti'. Osobe su predate službenicima Sudske policije Kantona Sarajevo i Federacije BiH na daljnje postupanje.

Na Međunarodnom graničnom prijelazu Hum prilikom izlaska iz BiH slobode je lišen D. A. (1990.), državljanin Crne Gore. Graničnim provjerama utvrđeno je da ga potražuje Općinski sud Sarajevo zbog kaznenog djela 'Teška krađa u pokušaju'. Policijski službenici Postrojbe granične policije Hum predali su D. A. službenicima Sudske policije Goražde.

Policijski službenici Postrojbe za podršku i kontrolu Terenskog ureda Sjeveroistok Bijeljina 9.2.2016. godine u tri odvojena slučaja spriječili su protuzakonit promet 15 svinja bez potrebne dokumentacije. Otkrivene su prilikom granične kontrole vozila u graničnom pojasu Glavičice na području Bijeljine.

Automobilima su upravljali LJ. P. (1974.), R. R. (1990.) i R. K. (1958.), državljani BiH. O događaju je obaviješten inspektor Veterinarske inspekcije Bijeljina koji će nastaviti raditi na ovom predmetu, priopćeno je iz GP BiH.

Kopirati
Drag cursor here to close