Tučnjava

Sarajevo: 19-godišnjak i maloljetnik pokušali ubiti mladića

Vijesti / Crna Kronika | 27. 03. 2016. u 12:17 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mladić koji je zboden u sinoćnjoj tučnjavi u ulici Pehlivanuša do broja 2 u Sarajevu zadobio je ozljede u predjelu abdomena opasne po život. Ozljede su nanesene oštrim predmetom od strane nepoznate osobe, a prema izvještaju Operativnog centra MUP-a Kantona Sarajevo ozlijeđen je 19-godišnjak M.H. iz Sarajeva.

On je zajedno sa B.V. (19) iz Vogošće sudjelovao u tučnjavi, dok su s druge strane sudjelovali maloljetni H.N. i V.Z. (19), obojica iz Vogošće. U tučnjavi su lakše tjelesne ozljede oštrim predmetom zadobili B.V. i H.N., dok je V.Z. lakše ozlijeđen od udaraca. M.H. je teško ozlijeđen.

Lakše ozlijeđenima je liječnička pomoć ukazana na UKCS-u Sarajevo. O navedenom događaju obaviješten je dežurni tužitelj Županijskog tužiteljstva u Sarajevu, koji je rukovodio očevidom izvršenim od strane očevidne ekipe MUP-a KS.

Radeći na rasvjetljavanju događaja, policija je sinoć oko 1 sat poslije ponoći uhitila maloljetnog H.N. i 19-godišnjeg V.Z., zbog postojanja osnova sumnje da su počinili kazneno djelo 'Ubojstvo u pokušaju', prenosi 'Dnevni avaz'.

O navedenom je obaviješten tužitelj Županijskog tužiteljstva u Sarajevu, a uhićene osobe su predate u prostorije Odsjeka za zadržavanje osoba lišenih slobode MUP-a KS.

Kopirati
Drag cursor here to close