Predoziranje

Samoubojstvo u Rodoču

Vijesti / Crna Kronika | 16. 04. 2015. u 11:00 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U mostarskom prigradskom naselju Rodoč nađen je mrtav Predrag G. (1966.) pored kojega su pronađene ceduljice s porukama i tablete.

Predraga G. je u besvjesnom stanju u kući pronašao susjed, te je pozvao policiju i hitnu pomoć. No, liječnici su mogli samo konstatirati smrt.

Iz MUP-a HNŽ je potvrđena informacija o smrtnom slučaju, te se pretpostavlja da se radi o samoubojstvu. Zbog svega toga, dežurni tužitelj je naredio obdukciju.

Pretpostavka je, tijekom istrage, bila da tijelo leži od nedjelje budući da je već nastupila jaka mrtvačka ukočenost. Kako je dežurni tužitelj rekao za Bljesak.info gotovo je sigurno da je riječ o samoubojstvo, odnosno zastoja rada srca uslijed djelovanja više tableta koje je Predrag G. popio.

"Čeka se zadnji nalaz kako bi se sa sigurnošću moglo znati što je uzrok smrti. Ali kako nema drugih tragova koji bi ukazivali na drugačiji način smrti, gotovo smo sigurni da je suicid počinjen uzimanjem prevelike doze tableta", rekao je tužitelj.

Službenici Odjela kriminalističke policije su uradili očevid na mjestu događaja.

Pojedini mediji objavili su kako bi razlog samoubojstva moglo biti i to da se upravo Predrag G. u iskazu zaštićene svjedokinje na suđenju Mili Puljiću za ratne zločine u Mostaru, kao osoba koja je odvela njezina muža za vrijeme sukoba HVO-a i Armije BiH 1993.

 

Kopirati
Drag cursor here to close