Daj Pare!

Rekorder: Za 20 sekundi ukrao 1.600 KM

Vijesti / Crna Kronika | 27. 11. 2014. u 10:18 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Maskirani naoružani razbojnik opljačkao je benzinsku crpku Nestro petrol u ulici Krajiških brigada u Banja Luci i od radnika oteo oko 1.600 KM, potvrđeno je iz Okružnog tužiteljstva Banja Luka.

Dodali su kako je razbojništvo počinjeno u utorak oko 21.10 sati, a prema neslužbenim informacijama, razbojnik je najvjerojatnije detaljno isplanirao pljačku. Crpki je prišao sa zadnje strane i sačekao da u njoj ostanu samo radnici.

''Zatim je s fantomkom na glavi ušao u objekt, u kojem su bila tri radnika. Kada je ušao ništa nije govorio, nego je uperio pištolj u radnika koji je bio za blagajnom i samo rekao: "Daj pare". Razbojnik je bio visok i krupnije građe'', pojasnio je izvor Nezavisnih novina i dodao kako je radnik potom predao pljačkašu oko 1.600 KM utrška, poslije čega je ovaj pobjegao u pravcu naselja Sime Matavulja.

''Čitava pljačka nije trajala duže od 20 sekundi, a sve su snimile sigurnosne kamere koje se nalaze u objektu, kao i na objektu. Policija je tijekom uviđaja izuzela snimke i poslati su na vještačenje'', istaknuo je izvor Nezavisnih.
Bijeg je, navode novine, u spomenuto naselje umalo je bio koban za pljačkaša, jer je u tom trenutku kroz naselje prolazila policijska patrola.

''Oni su odmah krenuli u potjeru za njim, a ubrzo im je stigla podrška od još pet-šest policijskih vozila i blokirali su cijelo naselje. Policajci su trčali na sve strane, ulazili u kafiće i prodavaonice, ali je razbojnik uspio da im pobjegne'', rekao je jedan od očevidaca te dodao kako su prvo u potjeri sudjelovala dva policajca, od kojih je jedan bio dosta krupniji, pa nije mogao mnogo trčati.

Nezavisne novine navode kako ovo nije prvi put da je ova benzinska crpka na meti razbojnika. Posljednji put je opljačkana 31. prosinca prošle godine kada su dvojica pljačkaša odnijela 21.780 KM.

Kopirati
Drag cursor here to close