Od Bune do Mostara

Pucnjava, tučnjava, potjera ... subota u Mostaru!

Vijesti / Crna Kronika | 15. 09. 2014. u 07:06 M.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Protekle je subote mostarska policija imala pune ruke posla. Vatreno je počelo već u 10.30 sati u južnom prigradskom naselju Buna, kada je policija dobila dojavu o masovnoj tučnjavi i pucnjavi.

Kako su za Bljesak.info rekli iz Uprave policije MUP-a HNŽ, ispred ugostiteljskog kafića 'Lero' u spomenutom naselju u petak oko 10.35 sati više osoba je sudjelovalo u svađi, da bi pojedinci iz ove skupine koristili vatreno oružje ispalivši nekoliko hitaca u zrak.

Dvije osobe su nakon svađe i pucnjave vozilom Opel Vectra otišli prema Mostaru. Policija je djelujući po dojavi, u Ulici kardinala Stepinca zaustavila navedene osobe u vozilu, te je izvršenim legitimiranjem utvrđeno da su se u automobilu nalazili muška osoba V.K. iz Širokog Brijega i ženska osoba A.S. iz Mostara. Privedeni su u prostorije MUP-a.

Istog dana policiji je u 14.30 sati prijavljeno kako je došlo do upotrebe vatrenog oružja u Splitskoj ulici u Mostaru, kao i da nekoliko osoba oštećuje parkirana vozila. Policija je izlaskom na mjesto događaja zatekla četiri osobe, te je utvrđeno da je u ovom incidentu sudjelovao K.D. (1985.) iz Širokog Brijega za kojim je na snazi aktualna tjeralica, a osim njega zatečeni su S.S., I.P., i I.M.

Iz policije navode kako je ispred jednog ugostiteljskog objekta pronađena čahura od ispaljenog hica, ali i da je oštećeno nekoliko osobnih automobila. Protiv navedenih osoba poduzete su zakonom propisane mjere, priopćeno je iz Uprave policije MUP-a HNŽ.

Kopirati
Drag cursor here to close