Sloboda

Problemi sa sluhom u Haagu

Vijesti / Flash | 07. 07. 2014. u 11:49 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Predsjednik Srpske radikalne stranke (SRS) Vojislav Šešelj od postavljenih uvjeta za privremeno puštanje na slobodu spreman je jedino predati putovnicu i ne napuštati područje Srbije, rekao je danas potpredsjednik SRS Milorad Mirčić.

"Šešelj je bio precizan kad je Tribunalu rekao kako će od svih postavljenih uvjeta za puštanje na privremenu slobodu jedino prihvatiti da preda putovnicu i da neće napuštati teritoriju Srbije. Ukoliko to Tribunal ne čuje onda suci imaju ozbiljan problem sa sluhom", rekao je Mirčić na konferenciji za novinare u Novom Sadu.
Haaški tribunal pozvao je ranije Šešelja da se obveže da će poštovati uvjete za eventualno privremeno oslobađanje iz pritvora do izricanja presude.

Podsjećamo , Šešelj je obavijestio je Pretresno vijeće Haaškog tribunala da će, ukoliko bude odlučeno da ga privremeno puste na slobodu, ne prihvaća nikakva ograničenja, osim onog da neće napuštati teritoriju Srbije te da se neće javljati policiji, niti nositi elektronsku narukvicu ili druge predmete kojima se narušava ljudsko dostojanstvo.

Kopirati
Drag cursor here to close