Između sebe

Potukli se navijači Borca

Vijesti / Crna Kronika | 27. 04. 2015. u 09:24 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dvije navijačke grupe Fudbalskog kluba Borac Banja Luka fizički su se sukobile u subotu, 25. travnja u večernjim satima, a u tučnjavi su koristili metalne šipke, drvene letve i kamenice.

Kako je priopćeno iz Centra javne sigurnosti Banja Luka, do tučnjave je došlo u ulici Mirka Kovačevića, a nakon dolaska policije na mjesto sukoba pokušali su pobjeći.

No, policija je uspjela uhititi pet izgrednika i to: M.M. (21), M.R. (22), Đ.Đ. (21), P.P. (19) i M.M. (21), svi iz Banja Luke. Oduzeti su im i predmeti koji su korišteni u tučnjavi.

Uviđajem je utvrđeno i da je, tijekom narušavanja javnog reda i mira, prilikom bacanja kamenica, došlo do oštećenja na jednom ugostiteljskom objektu i na putničkom automobilu marke Passat, navela je policija i dodala kako su nakon završene kriminalističke obrade uhićeni pušteni na slobodu.

Identificirane su još četiri osobe koje su sudjelovale u tučnjavi i to: G.M. (34), S.Č. (19), N.M. (25) i B.V. (27), a koji su saslušani u svojstvu osumnjičenih.

''Operativnim radom i kriminalističkom obradom i saslušanjem osumnjičenih utvrđeno je da su u navedenom događaju sudjelovale dvije navijačke grupe FK Borac, a o svemu je obaviješten dežurni tužitelj Okružnog tužiteljstva Banja Luka, koji je događaj okvalificirao kao kazneno djelo nasilničko ponašanje'', navodi se u priopćenju.

Kopirati
Drag cursor here to close