Na M-17

Pogoršalo se zdravstveno stanje mladića nakon nesreće kod Konjica

Vijesti / Crna Kronika | 17. 05. 2017. u 07:26 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U petak 12. svibnja u večernjim satima na magistralnoj cesti M-17 Jablanica - Konjic, kako smo izvjestili, dogodila se teža prometna nesreća u kojoj je jedna osoba teško ozlijeđena.

Prema informacijama iz MUP-a Hercegovačko - neretvanske županije, nesreća se dogodila u 23:05 sati, a teške ozljede zadobio je mladić iz Konjica D.A. (1989.). Nakon pružene liječničke pomoći u Općoj bolnici Konjic, mladić je prebačen u Sveučilišnu kliničku bolnicu Mostar na dalje liječenje.

D.A. je u nesreći sudjelovao upravljajući automobilom Golf 5, a ostali sudionici su Y.T. (1970.) iz Turske sa tegljačem 'Volvo' i H.B. (1981.) sa Ilidže u vozilu Fiat.

Kako je za Bljesak.info priopćeno iz Ureda za informiranje SKB Mostar, D.A. je prvobitno hospitaliziran na Klinici za ortopediju, zbog višestrukih lomova, ali je zbog pogoršanja stanja premješten na Odjel za anesteziju, reanimaciju i intenzivno liječenje.

Priključen je na respirator, te je privremeno njegovo zdravstveno stanje stabilizirano. D.A. je zadobio teške tjelesne ozljede i životno je ugrožen.

Kopirati
Drag cursor here to close