Bijeljina

Pao na granici zbog krijumčarenja mobitela

Vijesti / Flash | 18. 12. 2014. u 10:12 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pripadnici Jedinice za podršku i kontrolu Terenskog ureda Sjeveroistok Bijeljina u suradnji sa službenicima Uprave za neizravno oporezivanje BiH 17. prosinca 2014. godine spriječili su nezakonit promet 77 iPhone i Samsung mobilnih telefona.

Otkriveni su prilikom kontrole autobusa nacionalnih oznaka BiH, u graničnom pojasu na putnoj komunikaciji Orašje – Lončari. Telefoni koji su bili sakriveni u jakni koja je položena na sjedište su privremeno oduzeti, a dalji rad na predmetu će nastaviti službenici UNO BiH.

Pripadnici Jedinice granične policije Aerodrom Sarajevo su 17. prosinca 2014. na letu iz Istanbula odbili ulaz u Bosnu i Hercegovinu za deset državljana Republike Turske zbog davanja lažnih podataka o pravu na ulasku u našu zemlju.

Zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o kretanju i boravku stranaca i azilu osoba su uručena rješenja o razlogu odbijanja ulaska u BiH. Osobne iskaznice su oduzete, a strani državljani sljedećim letom vraćeni na polaznu destinaciju, priopćila je Granična policija.

Kopirati
Drag cursor here to close