Istraga i potraga

Otuđili dostavno vozilo: Policija ih uhitila, a tužiteljstvo oslobodilo

Vijesti / Crna Kronika | 01. 04. 2015. u 14:24 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Policija u Doboju podnijela je Okružnom tužiteljstvu u tom gradu izvještaj protiv M.H. i F.R. sa područja općine Tešanj, u Federaciji BiH, zbog osnova sumnje da su u suizvršiteljstvu počinili kazneno djelo teška krađa izvršeno na naročito drzak način.

Za ove osobe postoji osnov sumnje da su 27. ožujka ove godine, oko 16:45 sati, s parking prostora u Ulici Cara Dušana u Doboju, otuđili teretno vozilo marke 'Škoda fabia', vlasništvo 'Konzum' d.o.o. Sarajevo, koje služi za dostavu naručene robe.

Operativnim radom policijskih službenika Sektora kriminalističke policije CJB Doboj utvrđen je smjer kretanja vozila koje je u suradnji s policijskim službenicima Policijske uprave Tešanj, presretnuto na lokalnoj cesti u mjestu Trepče, općina Tešanj.

M.H. i F.R. su odmah lišeni slobode i nad njima je izvršena kriminalistička obrada, nakon čega su po naredbi dežurnog tužitelja pušteni na slobodu. Vozilo je neoštećeno vraćeno vlasniku, kao i pokretni predmeti koji su se nalazili u vozilu.

Policijski službenici su također pronašli i vlasniku vratili otuđeni tehnički uređaj koji su izvršitelji odbacili iz vozila prije lišavanja slobode, priopćeno je danas iz Centra javne bezbjednosti Doboj.

Kopirati
Drag cursor here to close