Osmrtnice Fidelu Castru osvanule u Vrgorcu
Drug Fidel Castro
OBJAVA: Nedjelja, 27. studenog 2016. 15:31
IZVOR: Bljesak.info/H
AUTOR: Z.S.
Fidel Vrgorac
5

Na osmrtnicama, koji potpisuju 'proleteri svih zemalja', stoji da se s tugom u srcu javlja radničkoj klasi, svim narodima i narodnostima da nas je u 91. godini napustio posljednji drug, Fidel Castro.

Po Vrgorcu i okolnim mjestima - u Kotezima, Ravči, Planoj i Kokorićima u nedjelju su po brojnim stupovima javne rasvjete i oglasnim prostorima osvanule osmrtnice za kubanskog vođu Fidela Castra, koji je preminuo u petak u dobi od 90 godina.

Na osmrtnicama, koji potpisuju 'proleteri svih zemalja', u čijemu zaglavlju stoji zvijezda petokraka i poznata fotografija Fidela Castra gdje drži kubansku cigaru, stoji da se s tugom u srcu javlja radničkoj klasi, svim narodima i narodnostima da nas je u 91. godini napustio posljednji drug, Fidel Castro.

Izvještava se da CK SK Republike Kube organizira ispraćaj dragog vođe na Dan Republike 29. studenoga u Havani, a da se sljedbenicima voljenog druga u Vrgorcu može izraziti sućut ispred zgrade CK opštine Vrgorac od 11 do 12 sati.

Autori osmrtnice, vrgorski poštovatelji Fidela Castra, zasad nisu poznati.

U stvarnosti, Castro će biti pokopan 4. prosinca u gradu Santiagu de Cubi, kolijevki kubanske revolucije, nakon četverodnevne procesije preko cijelog otoka.

Komentari (5)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.
Alen Škoro
1. Alen Škoro
prije 265 dan.
Castro je ubojica Che Guevare i stotine tisuća Kubanaca. preko milion ih je raselio i samo jbalkanske komunjare mogu žaliti za njim, staljinom i [cenzura]!
+63
-109
7
BA
Chrome
Zijad Turkovic
prije 265 dan.
Uporiste U.D.B.E. zna se dje je blo Dalmacija Split Imotski Vrgorac dalmatinska zagora...najvece Komunjare i danas za [cenzura] zale
+37
-82
5
BA
Chrome
Alen Škoro
2.1. Alen Škoro
prije 265 dan.
slažem se s tobom, ali kako ovo komunjare velikim slovom hhahahhah
+17
-55
1
BA
Chrome
Plemeniti Džudžan
3. Plemeniti Džudžan
prije 265 dan.
Ovo je stefica galic ljepila
+16
-58
3
BA
Chrome
Dango Rapapajic
prije 265 dan.
Vidi ti sto Pohturice prate desavanja u HR oko komunizma i cak pljuju Dok u BiH zaslugom njihovom slavi se AVNOJ pa ZAVNOBIH pa se slavi Dan drzavnosti Komunisticki Vidi ti ovih licemjera kako drugog vide a sebe ne i to samo po Umrlicama su za njih svi u HR komunjare a oni regularni kao Tako to treba pusti to nije to isto kao tu jer kod nas je vako
+21
-26
37
BA
Firefox