Opći potop

Obilne padaline ponovno izazvale brojne probleme u Mostaru

Vijesti / Flash | 20. 09. 2014. u 11:37 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Obilne padaline koje su danas pogodile cijelu državu izazvale su ponovno probleme Mostaru.

Gotovo da nema ulice u gradu na Neretvi koja nije u potpunosti ili djelomično potopljena. Veliki broj šahtova je začepljen, pa se voda nekim ulicama slijeva poput rijeke.

Zbog toga je otežano i prometovanje ulicama Mostara. Kako se saznaje munja je pogodila jednu štalu u Bijelom polju, dok je u Ulici Hrvatske mladeži vjetar oborio stablo pa su morali intervenirati vatrogasci koji su ga uklonili sa ceste.

Jak vjetar je na Bulevaru oborio reklamni pano, dok je na Bišća Polju zbog posljedica jakog vjetra odlomljeno stablo bora ispred ćevabdžinice oštetilo dva vozila.

Tijekom jutra bilo je problema u isporuci električne energije, tako da su pojedini dijelovi grada na nešto duže od pola sata ostali bez napajanja električnom energijom.

Čitatelji Bljeska javljaju kako su imali i problema sa telefonskim mrežama.

Prema prognozama Meteoalarma, u BiH za područje Mostara izdano je narančasto upozorenje sa lokalno izraženim grmljavinskim nevremenom i obilnijim padalinama.

I Trebinje je pogodilo olujno nevrijeme praćeno jakom kišom i grmljavinom, a bujice vode slijevale su se niz ulice. I u ovom gradu su intervenirali vatrogasci koji su ispumpavali vodu iz nekih objekata u centru grada, javlja Anadolija.

Kopirati
Drag cursor here to close