Gost na tv

Nikolić: Vučić i ja nekome smetamo

Vijesti / Flash | 22. 09. 2014. u 07:22 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Predsjednik Srbije Tomislav Nikolić izjavio je da on i premijer Aleksandar Vučić "nekom ozbiljno smetaju" i da netko ozbiljno pokušava da ih posvađa. To se, međutim, ne može dogoditi, rekao je Nikolić gostujući u emisiji 'Teška reč' na tv 'Pink'.

On je dodao da od kada su u stranci njega i Vučića, u većoj ili u manjoj mjeri, pokušavaju posvađati, i da su "medijski uvijek u svađi" i da su to ranije činili oni koji su shvatili da bi njih dvojica jednog dana mogli voditi zemlju, prenosi B92.

"Postojala je ta želja od ranije da nas razdvoje. To se radi sustavno", rekao je Nikolić, povodom medijske kampanje protiv njega, i dodao da su te navodne svađe oni ponekad, sporadično i demantirali, mada nije bilo ni neke potrebe za tim.

Međutim, sada je ta "akcija" većih razmjera, primjetio je Nikolić i dodao da su njih dvojica o tome razgovarali. "Stvara se utisak da smo u sukobu i ja sam toga potpuno svjestan. To dolazi od ljudi bolesnih ambicija", podvukao je Nikolić.

On je dodao da ovoga trenutka SNS ni Vučića nitko ne može srušiti. Kako je dodao, njega može srušiti samo narod. Prema Ustavu, dodao je, predsjednik Srbije koji se ne ogriješi o Ustav, taman i da radi loše, ne može da se mijenja, te je napad na predsjednika Republike potpuno besmislen sada.

Predsjednik je izjavio da dolazi dan kada će policija zakucati na vrata svakog kriminalca u Srbiji, te da i onaj tko je upropastio državu mora odgovarati, isto kao i onaj koji razbije tuđi auto ili zapali tuđe sijeno.

"Kad se otvori na više frontova rat, onda možda ponekad netko i pomisli - 'ovo je prestalo, sad se bave mirovinama i plaćama, izgleda da će poneko od nas da se izvuče'. Na to najviše računaju političari", rekao je Nikolić, piše B92.

Kopirati
Drag cursor here to close