Ozljede

Nesreća kod Dubrovnika: Žena preminula tijekom operacije

Vijesti / Crna Kronika | 27. 05. 2017. u 11:48 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U petak, oko 14:45 sati, na državnoj cesti D-8, u blizini Brsečina kod Dubrovnika, došlo je do teške prometne nesreće u kojoj je jedna osoba smrtno stradala, a dvije su teže ozlijeđene.

Prometna nesreća se dogodila kada je 45-godišnji vozač teretnog (kombi) vozila dubrovačkih registracijskih oznaka, krećući se u smjeru Dubrovnika, ulaskom u pregledni zavoj, prešao na suprotnu kolničku traku gdje je prednjim dijelom vozila udario u prednji dio osobnog vozila dubrovačkih registracijskih oznaka, a potom i u prednji dio osobnog vozila daruvarskih registracijskih oznaka koja vozila su se kretala iz suprotnog smjera.

Uslijed udara teže su ozlijeđeni 38-godišnji vozač osobnog vozila daruvarskih registracijskih oznaka, njegova 34-godišnja suputnica i 45-godišnji vozač teretnog vozila koji su, nakon ukazane liječničke pomoći, prevezeni u dubrovačku bolnicu.

34-godišnja suputnica u večernjim satima je u bolnici od zadobivenih ozljeda, nažalost, preminula. Direktor Opće bolnice Dubrovnik Marijo Bekić potvrdio je da je ženska osoba podlegla zbog ozljeda grudnog koša.

"Troje ljudi je dovezeno u Opću bolnicu Dubrovnik, a preminula je ženska osoba. Imala je teške ozljede grudnog koša, a umrla je pri kraju operativnog zahvata. Jedan pacijent je na ortopediji, a drugi na intenzivnoj njezi", rekao je Bekić.

Kopirati
Drag cursor here to close