Doboj

Nakon 15 dana pronađeno tijelo osobe koja je poginula u pucnjavi

Vijesti / Crna Kronika | 29. 09. 2014. u 15:27 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pripadnici Jedinice za podršku CJB Doboj pronašli su tijelo na lokalitetu iznad Doboja, a pretpostavlja se da se radi o Vanji Paniću (28), koji je ubijen 14. rujna na raskrižju ulica Kneza Lazara i Jug Bogdana u Doboju.

Tijelo je pronađeno pokraj makadamske ceste, koji od Prisada vodi ka Stanovima, u otvoru u zemlji, 800 metara udaljeno od lokacije gdje je nađen zapaljen mercedes, kojim je nakon pucnjave Dario Jekić, osumnjičen za ubojstvo, bježeći s lica mjesta odvezao Panićevo tijelo.

Osim tijela, policija je pronašla i ručna kolica, čija je krađa prijavljena istog dana kada se desilo ubojstvo, a kojima je navodno Jekić tijelo prevezao od automobila do mjesta gdje ga je bacio. Identifikacija tijela bit će izvršena u prosekturi dobojske bolnice, gdje bi po nalogu dežurnog tužitelja Okružnog tužiteljstva Doboj Neđe Đurića trebalo da bude izvršena i obdukcija.

Deseci policajaca za Panićevim tijelom traga 15 dana, bili su angažirani i psi tragači iz Bratunca, specijalno obučeni za potragu za leševima, a pretraživan je teren kojim se kretao Jekić, odranije dobro poznat dobojskoj policiji.

Policija je raspisala potjernicu za Jekićem, koji je u Panića pucao nakon što se on na raskrižju ulica Jug Bogdana i Kneza Lazara potukao sa Sebastijanom Simićem, koji je uhićen i u pritvoru je. Jekić je nakon tučnjave i pucnjave Panićevo tijelo stavio u mercedes, te ga odvezao u nepoznatom smjeru, a zapaljen automobil pronađen je isti dan.

Kopirati
Drag cursor here to close