Branislav Sekulović

Na granici uhićen trostruki ubojica

Vijesti / Crna Kronika | 24. 10. 2016. u 06:00 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Branislav Sekulović, osumnjičen za trostruko ubojstvo u Srbiji, uhićen je na ulazu u BiH iz Hrvatske poslije devet godina skrivanja.

Sekulović je uhićen na graničnom prijelazu Brod, a kod sebe je ima lažnu putovnicu BiH izdanu na ime Mario Trivan, državljanina BiH koji živi u Australiji.

Pravosuđe Srbije traga za Sekulovićem rujna 2007. godine zbog ubojstva Darka Živkovića, Vladimira Samardžića i Dušana Pejovića, piše Srna.

Na teret mu je stavljeno da je kao vlasnik tvrtke "S kompanija" ušao u poslovne aranžmane s njima, a nakon što ih je prevario, namamio ih je u ured i ubio. Oni su dovođeni u vezu s beogradskim podzemljem, a Sekuloviću se poslije ubojstva gubi trag.

Identet Trivana ukraden je 2013. godine, a druga osoba je u Banja Luci dobila putovnicu na njegovo ime i prezime.

Za krađu identiteta saznalo se prije dva mjeseca, te je tada putovnica izdana na ime Mario Trivan stavljena u sve policijske baze.

Prilikom kontrole putnika u autobusu na prelazu Brod utvrđeno je da muškarac posjeduje sumnjivu putovnicu, a poslije toga su njegovi otisci stavljeni u bazu podataka Interpola, te se tako saznalo da je Mario Trivan ustvari Branislav Sekulović.

Kod njega je pronađeno oko 7.000 KM, a iz lažne putovnice je vidljivo da je u prethodnom periodu boravio u Moldaviji, Ukrajini i Rusiji.

Kopirati
Drag cursor here to close