Smrt

Motociklist iz Češke poginuo u sudaru sa Širokobriježaninom

Vijesti / Crna Kronika | 10. 07. 2015. u 17:08 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Vozač motocikla poginuo je danas u sudaru sa automobilom na magistralnoj cesti Jajce - Banja Luka u mjestu Brenica, rekla je Srni glasnogovornica banjalučkog Centra javne sigurnosti Marija Markanović.

Dežurni tužitelj Okružnog tužiteljstva Banja Luka Dijana Kukobat naložila je obdukciju tijela motocikliste iz Češke koji je u petak poginuo u prometnoj nesreći na magistralnoj cesti Banja Luka - Jajce, rekla je Srni glasnogovornik tužiteljstva Maja Đaković-Vidović.

Vidović je navela da će obdukcija biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske u Banja Luci.

Ona je dodala da se prometna nesreća dogodila danas oko 16 sati u mjestu Brenica, u općini Mrkonjić Grad, kada su se sudarili motocikl "Yamaha" kojim je upravljao državljanin Češke čiji su inicijali M.Z. i automobil "BMW" koji je vozio Robert Sabljić (42) iz Širokog Brijega.

Očevid su izvršili dežurni tužitelj banjalučkog Okružnog tužiteljstva Dijana Kukobat i pripadnici Stanice javne bezbjednosti Mrkonjić Grad.

Vidović kaže da je tužitelj naložio da budu poduzete sve neophodne mjere i radnje radi točnog utvrđivanja uzroka prometne nesreće. U Centru javne bezbjednosti Banja Luka Srni je rečeno da je u prometnoj nesreći u mjestu Brenica poginuo državljanin Češke Miroslav Zoul (42).

Kopirati
Drag cursor here to close