MUP HNŽ-a

Mostar: Nakon tri mjeseca pronašao ukradeno biciklo

Vijesti / Flash | 27. 05. 2016. u 09:35 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Građanin A.Z.(1977) je policiji prijavio da je kod izvjesnog E.B.(1985) pronašao svoje biciklo marke ''Ghost'' koje mu je otuđeno prije tri mjeseca u naselju Zalik.

''U službene prostorije je pozvana osoba E.B. koji je pristupio sa navedenim biciklom, te usporedbom sa dokumentima i računima o kupovini bicikla koje posjeduje A.Z. , utvrđeno je da se radi o otuđenom biciklu. Od osobe E.B. je izvršeno izuzimanje predmetnog bicikla a o svemu je upoznat Odjel krim. Policije'', priopćeno je iz MUP-a HNŽ-a.

 

Za protekla 24 sata ( 26/27. svibnja 2016.godine) iz oblasti sprečavanja i otkrivanja kriminaliteta, na području Hercegovačko-neretvanske županije , registrirane su 3 prijave ( na području Mostara 3).

Iz oblasti javnog reda i mira registrirano je 5 prekršaja i to na području Mostara 2, na području Prozora 1, na području Čitluka 1 i na području Konjica 1.

Iz oblasti sigurnosti prometa registrirane su 4 prometne nesreće i to na području Mostara 1, na području Konjica 1, na području Jablanice 1 i na području Prozora 1 u kojima je jedna osoba zadobila lakše tjelesne ozljede.

 

Kopirati
Drag cursor here to close