Opljačkan frizerski

Mostar: Frizerski saloni na udaru lopova

Vijesti / Crna Kronika | 09. 02. 2016. u 08:17 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Mostaru je u ponedjeljak opljačkan frizerski salon ''Ankica'' koji se nalazi u ulici Stjepana Radića.

''Od strane nn počinitelja otuđen je tehnički materijal salona, te dvije zidne slike. Upoznata krim. policija, poduzete potrebne mjere'', priopćio je MUP HNŽ-a.

S 8. na 9. veljače 2016. godine u PS Mostar Centar je prijavljeno da na lokalitetu Bejruta, u ulici Trg Ivana Krndelja, muška osoba provaljuje u vozilo marke Peugeot.

Patrola policije je na mjestu događaja zatekla M.A. (1995) iz Živinica. Provjerom je utvrđeno da je za istim raspisana potraga od strane MUP-a TK, te su isti obaviješteni o navedenom. M.A. je lišen slobode i zadržan u prostorijama MUP-a, priopćeno je.

U ponedjeljak je patroli policije PI Glavatičevo, prilikom kontrole putničkog motornog vozila marke Seat Ibiza kojim je upravljao N.K. (1997) iz Sarajeva, isti je dobrovoljno predao omot od pvc folije sa sadržajem zeljaste tvari koja asocira na opojnu drogu marihuanu. Navedeni je lišen slobode, a o svemu je upoznat nadležni tužitelj.

Za protekla 24 sata (8./9. veljače 2016.godine) iz oblasti sprečavanja i otkrivanja kriminaliteta na području Hercegovačko-neretvanske županije registrirano je osam prijava; na području Mostara sedam i na području Konjica jedna.

Iz oblasti javnog reda i mira registrirana su četiri prekršaja; na području Mostara tri i na području Stoca jedna.

Kopirati
Drag cursor here to close