Zenica

Mladić ubijen u središtu Zenice

Vijesti / Crna Kronika | 07. 03. 2016. u 20:10 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

28-godišnji Senid Kulačić iz Zenice preminuo je u ponedjeljak u 22:25 sati, u Kantonalnoj bolnici Zenica, nakon što je ranije ranjen, u središtu grada, potvrđeno je. Ranjavanje u desnu natkoljenicu, najvjerojatnije nožem, se dogodilo u središtu Zenice, ulici Fra Grge Martića, blizu stadiona Bilino polje, a policija traga za počiniteljem ili počiniteljima.

Senidu je nepoznata osoba sinoć oko 22 sata zadala ubod nožem u predjelu desne butine pogodivši arteriju zbog čega je mladić iskrvario i podlegao ozljedama u Kantonalnoj bolnici Zenica. Na mjestu napada, policija je sinoć obavila očevid, a potraga za dvije osobe koje se sumnjiče da su napale Kulačića još traje.

Glasnogovornica MUP-a ZDŽ Aldina Ahmić je kazala kako su tijekom protekle noći ispitane dvije osobe. "U ponedjeljak navečer je obavljen očevid kojim je rukovodio dežurni tužitelj. Za sada tragamo za još dvije osobe, a radi se na utvrđivanju okolnosti samog napada", izjavila je Ahmić, prenosi Zenicablog.

Glasnogovornica Tužiteljstva Zeničko-dobojske županije Mirna Poljac je izjavila kako će tijekom dana dežurni tužitelj zatražiti obdukciju tijela Senida Kulačiča kako bi se utvrdio uzrok smrti.

Kulačić je danas trebao proslaviti svoj 28. rođendan, a u Zenici je poznat kao sportaš, nogometaš, koji je nastupao za brojne klubove. U svojoj nogometnoj karijeri igrao je za klubove u Hrvatskoj kao što su Šibenik, Primorac i Novalja, dok je u BiH igrao za Gabelu, Podgrmeč, Slogu, Čelik i Rudar iz Zenice.

Građani Zenice su na društvenim mrežama, od saznanja da je njihov sugrađanin podlegao ozljedama, digli glas da ne žele živjeti u nesigurnom gradu, te traže da se stane u kraj bespravnom oduzimanju života, posebno na ulicama.

Kopirati
Drag cursor here to close