Afera 'Jahta'

Ministar sigurnosti otvara seks aferu: 'Koji su političari orgijali na jahti u Portorožu?'

Vijesti / Flash | 25. 05. 2015. u 17:32 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Povodom učestalih prozivanja u pojedinim medijima o bahatom ponašanju ministra sigurnosti Dragana Mektića, Mektić je danas odgovorio pitanjem: Čija je jahta u Portorožu i tko od političara iz Republike Srpske sudjeluje u orgijama na toj jahti i hotelima u Trstu?

''Nikakve izmišljotine, laži i dezinformacije neće to zaustaviti. A rekao sam već da ako se neko želi ozbiljno baviti utvrđivanjem činjenica vezano za nečije provode i "orgije" onda im ja predlažem da istraže što se sve događa u Portorožu na jednoj jahti i što se sve događalo u Trstu'', rekao je Mektić u izjavi za BN TV i pokazao fotografiju spomenute jahte.

Ministar sigurnosti BiH je pozvao Slobodana Stankovića da kaže čija je jahta koja se nalazila u Portorožu i da odgovori na pitanja:

''S kim je imao svađu krajem trećeg i početkom četvrtog mjeseca i kome je morao potpisati punomoć za tu jahtu.''

Također, Mektić je od novinara zatražio da istraže tko je i sa kim spavao 31. ožujka u Portorožu, ne želeći da otkriva radi li se o nekom političaru ili biznismenu iz Republike Srpske.

Kako piše Slobodna Bosna, očigledno da će ova priča otvoriti niz pitanja o tome što rade naši političari, kako se rasipno ponašaju uključujući i ono što je godinama skrivano od javnosti, a to su brojne seksualne afere,rasipništvo i enormno trošenje državnog novca čak i u ove svrhe!?

Kopirati
Drag cursor here to close