Konačno uhićen

Maloljetnik napadao po Sarajevu: Krao mobitele, torbe...

Vijesti / Crna Kronika | 13. 06. 2015. u 14:15 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nepozata osoba izvršila je 12. lipnja oko 14 sati u ulici Gabelina bb, općina Centar Sarajevo, razbojništvo uz upotrebu sile nad M. Ž. iz Sarajeva. Ukradena joj je torba s osobnimdokumentima i novac.

Na Klinici urgentne medicine KCUS-a oštećenoj osobi konstatirana je teška tjelesna ozljeda koja je nastala uslijed pada na betonsku površinu prilikom tog kaznenog djela.

Policijski službenici ubrzo su identificirali, pronašli i priveli malodobnog B.E. (1998.) iz Sarajeva i od njega oduzeli ukradene predmete, koji će biti dostavljani Općinskom sudu Sarajevo.

Kriminalističkom obradom riješeno je više kaznenih djela koje je ranije počinio B.E. - 11. lipnja ove godine oko 22:50 sati počinio je tešku krađu na naročito opasan ili drzak način nad M.N. iz Sarajeva dok se kretala ulicom Patriotske lige bb, općina Centar. Ukrao joj je torbicu koju je otrgnuo s ramena.

- 26. svibnja oko 14 sati počinio je razbojništvo nad M.N. iz Sarajeva dok se kretala ulicom Patriotske lige bb - općina Centar i od nje, uz upotrebu sile, ukrao torbicu s dokumentima i novcem. - 1. ožujka ove godine oko 17:20 sati počinio je razbojništvo na maloljetnikom K.M. iz Sarajeva dok se nalazio u ul. Maršala Tita bb, općina Centar i, uz prijetnju pištoljem, ukrao mobilni telefon.

- 22. veljače ove godine oko 21 sat počinio je razbojništvo nad maloljetnom B. G. iz Sarajeva dok se kretala ulicom Tina Ujevića bb, općina Centar i od nje ukrao mobilni telefon, uz prijetnju nožem.

O privođenju B. E. informiran je tužitelj za maloljetnike Županijskog tužiteljstva Sarajevo i dežurni sudac za maloljetnike Općinskog suda u Sarajevu. Nakon kriminalističke obrade on će, tijekom dana uz izvještaj o počinjenju kaznenog djela, biti predat na nadležnost Županijskom tužiteljstvu Sarajevo, prenio je 'Dnevni avaz'.

Kopirati
Drag cursor here to close