Aktivnosti na granici

Kod Trebinja uhićena Crnogorka po tjeralici suda iz Mostara

Vijesti / Crna Kronika | 16. 06. 2014. u 14:44 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Policijski službenici Jedinice granične policije Trebinje su 15.06.2014. godine u 20:45 sati lišili slobode državljanku Crne Gore, V. J. (1955.), nakon što je graničnim provjerama utvrđeno da je potražuje Općinski sud Mostar zbog kaznenog djela 'prijevara'. Osoba je kontrolirana na ulazu u Bosnu i Hercegovinu na Međunarodnom graničnom prijelazu Klobuk. V. J. je predata Sudskoj policiji Mostar.

Policijski službenici Jedinice granične policije Izačić 15.06.2014. godine u 19 sati prilikom ulaza u BiH na MGP Izačić lišili su slobode državljanina BiH, LJ. H. (1979.) jer je prilikom granične kontrole ustanovljeno da ga potražuje Općinski sud Bihać zbog kaznenog djela 'oštećenje tuđe stvari'. Osoba je predata službenicima Sudske policije Bihać.

Policijski službenici Jedinice granične policije Brod su 14.06.2014. godine u 14:40 sati lišili slobode državljanina BiH, J. E. (1981.), nakon što je graničnim provjerama utvrđeno da je za njim FMUP raspisao potragu zbog kaznenog djela 'nasilje u obitelji'. Osoba je kontrolirana na izlazu iz BiH na MGP Brod. J. E. je predat službenicima Sudske policije tuzlanske županije.

Policijski službenici Jedinice granične policije Gradiška 14.06.2014. godine lišili su slobode dva državljana Republike Hrvatske jer je graničnim provjerama utvrđeno da su za njima raspisane potrage.

Na ulazu u BiH na MGP Gradiška kontroliran je H. E. (1978.) za kojeg je utvrđeno da je za njim potragu raspisala Policijska stanica Gradiška zbog kaznenog djela 'ugrožavanje sigurnosti', dok je za N. I. (1985.) prilikom kontrole na ulazu u BiH na MGP Gradina utvrđeno da ga potražuje Općinski sud Livno zbog kaznenog djela 'teška krađa'. H. E. je predat službenicima Policijske stanice Gradiška. N. I. je predat službenicima Sudske policije Odžak, navodi se u izvješću iz GP BiH.

Kopirati
Drag cursor here to close