Prekinuto

Kaplan o izgredima u Stocu: Nastao je opći kaos

Vijesti / Flash | 02. 10. 2016. u 15:25 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Salmir Kaplan kazao je za Anadoliju kako je jedino rješenje u Općini Stolac da izbore provedu neutralni članovi biračkih odbora.

"U Stocu je jedini lijek da dođu neutralni članovi biračkih odbora ili stranci. Ljudi koji nemaju veze ni s kim i da oni provedu izbore", istaknuo je Kaplan.

Prema njegovim riječima, krađa je glavni razlog za prekidanje izbora.

"A šta je glavni razlog za krađu. To što su vidjeli koji je odziv ljudi, Bošnjaka i vidjeli su da će izgubiti izbore. Kada su smijenili na jednom mjestu članove biračkog odbora mi smo šutjeli. Međutim, kada su u drugom, trećem mjestu počeli usmeno smjenjivati ljude, članove biračkih odbora, onda je nastao opći kaos, krađa", pojasnio je Kaplan.

Kaplan je poručio i da oni koji planiraju biti na vlasti u Stocu "moraju pobijediti legitimno, ne mogu se raditi izborne krađe".

Rekao je kako je pokušao razgovarati s Ivanom Perićem, predsjednikom Općinske izborne komisije.

''Ali on je bio nervozan i s njim se nije moglo razgovarati'', rekao je za Avaz Kaplan i potvrdio da je dao izjavu policiji. 

Podsjećamo, glasovanje u Stocu je prekinuto, a prema još uvijek službeno nepotvrđenim informacijama, upravo je Kaplan fizički napao članove Općinskog izbornog povjerenstva.

Kopirati
Drag cursor here to close