Svi Dodikovi ljudi

Jedini predsjednik u regiji sa 16 savjetnika i nikakvim rezultatima

Vijesti / Flash | 30. 10. 2015. u 13:58 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Predsjednik Republike Srpske (RS) Milorad Dodik jedini u regiji ima čak 16 savjetnika i proračun od oko 10 milijuna KM, a rezultati su nikakvi zbog čega se najavljuju i novi nameti na građane, te moguće ukidanje zdravstvenog osiguranja za nezaposlene građane u RS-u - tvrdi predsjednik Vijeća mladih Partije demokratskog progresa (PDP) Nikola Dronjak.

Zaprijetio je prosvjedima mladih i drugih građana, ukoliko se realizira izjava premijerke Željke Cvijanović o ukidanju zdravstvenog osiguranja za nezaposlene u RS-u.

''To je još jedan u nizu napada režima na narod RS-a. U Narodnoj skupštini su proteklih dana pokušali izvršiti napad na opoziciju predlažući zakone kojima bi uhitili i privodili osobe koje ne razmišljaju kao oni iz SNSD-a i njihovi koalicijski partneri. Sada su se okrenuli i protiv građana RS-a protiv kojih rade deset godina'', ustvrdio je Dronjak na press-konferenciji u Banja Luci.

Vlastima u RS-u zamjera i najave poskupljenja struje, povećanja akciza na gorivo, a moguće ukidanje zdravstvenog osiguranja za nezaposlene bit će povod za izlazak građana RS-a na ulice.

Lidere opozicije je pozvao da se ujedine i donesu plan kako reagirati, jer će, tvrdi, situacija u RS-u "biti gora nego u Crnoj Gori, budući da je režim iskoristio sve metode djelovanja protiv opozicije“.

''Sve što radi Milorad Dodik radio je i Slobodan Milošević, predlagao zakone, hapsio novinare, opoziciju, a znamo kako je završio'', dodao je Dronjak, ističući da ne prejudicira kako će završiti Dodik, ali da je "njegova sudbina očigledna imajući u vidu slične u proteklom periodu“.

Kopirati
Drag cursor here to close