Zapljena

Između Hrvatske i Srbije 'palo' 80 kg heroina

Vijesti / Crna Kronika | 25. 07. 2014. u 12:35 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ministar unutarnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović izjavio je danas, povodom zapljene više od 80 kilograma heroina na graničnom prijelazu Batrovci prema Hrvatskoj, da očekuje od policije nastavak takvog rada i značajno povećanje zapljene droge koja se nalazi u Srbiju.

"Radi se o više od 80 kilograma heroina i može se reći da je ovo rekordna zapljena u proteklih nekoliko godina, a policija je, uspješno i dobro, na osnovu svojih operativnih podataka, uradila posao", kazao je ministar Stefanović.

Granična policija na prijelazu Batrovci pronašla je jutros više od 80 kilograma heroina u "mercedesu" turskih registarskih oznaka, kojim je upravljao bugarski državljanin, javio je Tanjug. Kako je ranije priopćio MUP, droga je bila upakirana u 90 paketa, skrivenih u posebno izrađenom bunkeru automobila, ispod prtljažnog dijela, u tapacirungu vrata, blatobrana i pragova.

Bugarskom državljaninu B. I. A. (57) određeno je policijsko zadržavanje do 48 sati, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio kazneno djelo neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Kopirati
Drag cursor here to close