Izetbegović: Jugoslavija je bila naša i partizani su naši
Nitko neće upravljati bih
OBJAVA: Subota, 19. kolovoza 2017. 21:03
IZVOR: Fena
AUTOR: A.M.
Bakir Izetbegović Cazin
6

Izetbegović kaže kako više neće biti kalkulacija, a da BiH ne bude uzeta u obzir

Član Predsjedništva BiH Bakir Izetbegović izjavio je danas u Cazinu, gdje je nazočio obilježavanju 25. godišnjice formiranja cazinske 503. Slavne brdske postrojbe, da nikad više na Balkanu, a pogotovo u Bosni i Hercegovini, "nikakva kalkulacija neće biti napravljena, a da mi ne budemo uzeti u obzir".

Naglasio je također da se "nikada više neće vladati ovom zemljom niodakle, te da više nikada nećemo ginuti ni za koga i ni za šta osim za našu djecu i zemlju".

U svom obraćanju Cazinjanima, Izetbegović je podsjetio na bogate resurse kojima Bosna i Hercegovina raspolaže, poput vode, ruda i obrazovanih mladih ljudi čiji odlazak iz zemlje je potrebno zaustaviti.

Povodom obilježavanja 25. godišnjice formiranja cazinske 503. Slavne brdske postrojbe poručio je i da veličinu naše obrane i naše borbe sa ove povijesne distance još ne sagledavamo valjano u svoj njenoj grandioznosti.

Istaknuo je da su se neki kladili da će otpor trajati mjesec ili 100 dana, a trajao je 1.250 dana i "Bosna nije pala jer ne možete poraziti narod koji ne pristaje na poraz".

Također, Izetbegović je naveo da bosanski patrioti poštuju svakoga ko je gradio i branio Bosnu i Hercegovinu, te da su naši i Iliri i Kelti i Slaveni i Japodi, kao i srednjovjekovni kraljevi.

''Poštujemo i ono što su Osmanlije i Austro-ugarska učinili za ovu zemlju. Jugoslavija je bila naša i partizani su naši, dakle svatko tko je gradio i branio ovu zemlju'', poručio je Izetbegović.

Komentari (6)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.
Prikaži negativno ocijenjen komentar.
Prikaži negativno ocijenjen komentar.
Prikaži negativno ocijenjen komentar.
Prikaži negativno ocijenjen komentar.
Prikaži negativno ocijenjen komentar.