Izveještaj CZ-a

HNŽ: Dvije osobe izvršile samoubojstvo, tri osobe ozlijeđene u prometnim nesrećama

Vijesti / Crna Kronika | 30. 05. 2016. u 06:25 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Tijekom jučerašnjeg dana, u županiji su se dogodila dva samoubojstva, te su tri osobe zadobile ozljede u četiri prometne nesreće.

Inače, tijekom nedjelje registrirano je deset kaznenih djela, navedeno je u priopćenju Županijskig odbora Civilne zaštite.

Po podacima koje su dobili iz MUP-a HNŽ-a tri kaznena djela bila su teška krađa, tri su bila krađa, jedno kazneno djelo nasilje u obitelji, dva kaznena djela oštećenje tuđe stvari i jedno kazneno djelo se vodi pod ostalo.

Narušavanje javnog reda i mira tijekom jučerašnjeg dana nije registrirano.

U MUP-u su registrirane četiri prometne nezgode s materijalnom štetom u kojima su tri osobe zadobile lakše tjelesne ozljede.

Na području HNK/Ž dvije osobe izvršile su samoubojstvo. Osamdesetšestogodišnja I.Š. izvršila je samoubojstvo utapanjem u Jablaničkom jezeru, u mjestu Donje Paprasko u Jablanici.

''Oko 15,00 sati PS Jablanica je obaviještena da se ženska osoba , starije dobi , utopila na Jablaničkom jezeru u mjestu Donje Paprasko – općina Jablanica. Po odobrenju dežurnog tužitelja očevid su izvršili djelatnici Odjela krim. policije gdje je utvrđeno da se radi o osobi Ismija Š.(1930). Dežurni lječnik je konstatirao da je smrt nastupila utapanjem u jezeru te da se radi o samoubojstvu'', stoji u priopćenju MU-a HNŽ-a.

 U Mostaru se žena T. B.(1964) se ubila skokom sa zgrade u ul. Kneza Višeslava, u Mostaru.

Odmah su na lice mjesta izašli djelatnici policije koji su utvrdili da se radi o Tatjani B.(1964) . Dežurni lječnik je konstatirao smrt, a tijelo je prebačeno u Gradsko groblje Sutina.

Kopirati
Drag cursor here to close