MUP HNŽ-a

Hercegovina: Lopovi kradu sve - od alata do vina i mesa

Vijesti / Crna Kronika | 09. 05. 2016. u 08:01 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Tijekom proteklog vikenda na području Hercegovačko-neretvanske županije zabilježeno je više provala i krađa. Lopovi su ordinirali po Čapljini, Stocu, Čitluku i Mostaru.

Policija je zabilježila krađe parfema, alata, novčanika, ali i vina.

- 7. svibnja 2016. godine u PS Čapljina je telefonski prijavila J.P., uposlenica trgovačke radnje DM u ul. Metkovačka, da je nn osoba tijekom dana 06.05.2016. godine izvršila otuđenje određene količine parfema i dekorativne kozmetike.

- 7. svibnja 2016. godine u PS Čitluk je prijavio D.Š. da mu je tijekom noći od strane nn osobe izvršena provala u tiskaru u mjestu Dobro selo. Otuđeni su freza marke Agria IMT i trimer marke Stihl. Izvršen je očevid.

- 8. svibnja 2016. godine u PS Čitluk je prijavio I.M. da mu je izvršena provalna krađa u kuću u Čitluk selu pri čemu su otuđeni LCD Samsung, bušilica Black&Decker, usisavač LG, ručna kolica, kutija s alatom, te suhomesnati proizvodi iz hladnjaka. Izvršen očevid.

- 8. svibnja 2016. godine u PS Stolac je prijavio M.Š. iz mjesta Boljuni da su iz pomoćne prostorije, vl. njegove bake, otuđeni stroj za varenje, el. blanja, bušilica, nešto vina i sitni kućni alat. Izvršen očevid.

- 8. svibnja 2016. godine u PS Mostar Centar je prijavio Z.H. (1941) da su mu dvije ženske osobe romske nacionalnosti otuđile novčanik s novcem. O slučaju je upoznat odjel krim policije.

Kopirati
Drag cursor here to close