Zajednički kandidat

Grujčić kandidat srpskog političkog bloka za načelnika Srebrenice

Vijesti / Flash | 25. 04. 2016. u 19:32 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Predstavnici srpskih političkih stranaka u Srebrenici dogovorili su se danas oko zajedničkog kandidata za načelnika općine Srebrenica na predstojećim lokalnim izborima. Jednoglasno su izabrali Mladena Grujčića iz Srebrenice.

Grujičić je član stranke SNSD-a, a na izbore će izaći kao nezavisni kandidat. Također, on je i predsjednik Udruženja palih boraca RS-a.

"Obećavam da ću se zalagati za dobrobit svih ljudi koji žive u Srebrenici bez obzira na nacionalnost. Mislim da mora doći do promjena, jer ako se ovako nastavi u Srebrenici će biti nekih dvije tisuće stanovnika. Na račun Srebrenice žive mnogi gradovi, a najmanje od toga koristi imaju Srebreničani", kazao je Feni Mladen Grujčić.

Na pitanje kakvo ima mišljenje o bošnjačkom kandidatu Ćamilu Durakoviću, Grujičić nije htio ništa reći, osim što je pozvao građane Srebrenice da glasaju za njega.

Momčilo Cvijetinović, predsjednik Općinskog SDS-a u izjavi za Fenu je rekao da je bilo razmišljanja oko raznih kandidata, ali da su se ipak odlučili da to bude Mladen Grujčić.

"Mladen Grujičić potiče iz obitelji koja je nastradala u ovom ratu, on je intelektualac. Mlad, perspektivan, nije ništa činio na štetu srpskih nacionalnih interesa, nije se ogriješio ni o jedan zakon, nije činio ništa i nema razloga da, ne samo Srbi nego i Bošnjaci, ne glasaju za njega", smatra Momčilo Cvjetinović, predsjednik OO SDS-a Srebrenica.

Kopirati
Drag cursor here to close