Novi dokazi u istrazi

Ef. Beganović saslušan u policiji zbog prijave novog napada

Vijesti / Flash | 28. 05. 2015. u 13:50 T.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Selvedin ef. Beganović iz Trnova kod Velike Kladuše u srijedu je bio u policijskoj postaji na obavijesnom razgovoru, jer je u utorak ponovo prijavio napad od nepoznatog počinitelja, prilikom čega su mu nanesene, kako tvrdi, ozlijede hladnim oružjem.

''Odjel kriminalističke policije, u suradnji s Tužiteljstvom Unsko-sanske županije (USŽ), provodi intenzivnu istragu radi dokumentiranja i dokazivanja navoda iz prijave ef. Beganovića, ali naravno i nekih novih saznanja, odnosno okolnosti do kojih smo došli tijekom same istrage'', izjavio je glasnogovornik Policije USŽ Ale Šiljdedić.

Po njegovim riječima, ef. Beganović pozvan je u utorak u prostorije Policijske postaje Velika Kladuša radi davanja iskaza na određene okolnosti, kako same njegove prijave napada, tako i nekih novih do kojih se došlo u istrazi. Beganović je pozvan, kako neslužbeno doznaje Fena, između ostalog, i zbog nedopuštenog držanja oružja, jer je policija kod njega pronašla automatsko oružje, pancirni prsluk i skalpel, koji su izuzeti.

Zbog provođenja daljnje istrage Šiljdedić tu informaciju nije mogao potvrditi, niti je mogao precizirati o kavim se novim okolnostima radi.

Inače, Beganović je u proteklih nekoliko mjeseci više puta prijavljivao navodne napade neidentificiranih počinitelja, a posljednju takvu policiji je uputio prije dva dana.

Kopirati
Drag cursor here to close