Teslić

Dvije ženske osobe zlostavljale djevojku

Vijesti / Crna Kronika | 05. 06. 2014. u 12:40 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Policija iz Teslića podnijela je Okružnom tužiteljstvu Doboj izvještaj o počinjenim kaznenim djelima protiv D.M. i A.Č., obje sa područja teslićke općine, zbog osnova sumnje da su počinile kaznena djela trgovina ljudima i zlostavljanje.

Za prijavljene postoji osnov sumnje da su 02. lipnja ove godine, upotrebom fizičke snage i prijetnjom da će ju natjerati na pružanje seksualnih usluga nepoznatim osobama, prisilile punoljetnu djevojku sa područja općine Teslić na radnje koje vrijeđaju njeno dostojanstvo i pri tom sačinjavale snimke koje su prosljeđivale trećim osobama.

Iz Centra javne bezbjednosti Doboj je navedeno da za prijavljene osobe postoji osnov sumnje da su i u prethodnom razdoblju više puta fizički napadale i na druge načine zlostavljale oštećenu djevojku.

Policijski službenici Policijske stanice Teslić su, 03. lipnja, lišili slobode D.M. i A.Č. i nakon izvršene kriminalističke obrade, zajedno sa izvještajem o počinjenom kaznenom djelu predate su u nadležnost Okružnom tužiteljstvu Doboj.

Kopirati
Drag cursor here to close