Huliganizam

Dva mladića ozlijeđena nakon hercegovačkog derbija

Vijesti / Flash | 07. 04. 2014. u 07:56 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dva mladića lakše su ozlijeđena u sukobu koji se u subotu oko 19 sati nakon nogometnog derbija između Zrinjskog i Širokog Brijega dogodio u Mostaru.

Kako je za Bljesak.info potvrdila Adrijana Pandža, glasnogovornica KB Mostar, u bolnicu su oko 19 sati zaprimljene dvije osobe A.P. (1994.) i I.Ć. (1984.) kojima su konstatirane lakše tjelesne ozljede. Nakon pružene liječničke pomoći, pušteni su na kućno liječenje.

Glasnogovornik Uprave policije MUP-a HNŽ Srećko Bošnjak potvrdilo je za Bljesak.info kako su dvije osobe napadnute od više nepoznatih osoba, te da policija radi na rasvjetljavanju događaja i otkrivanju počinitelja.

Podsjetimo, nakon utakmice, dogodilo se incident na tribinama i u krugu stadiona pod Bijelim Bijegom, a iz NK Široki Brijeg rekli su kako su ogorčeni radom policije.

''Maksimalno smo ogorčeni policijom jer nisu bili u stanju očuvati red na stadionu, a pogotovo na poluvremenu gdje su s gornje tribine raznim predmetima gađali navijače iz Širokog Brijega. Također, nakon utakmice u krugu stadiona napadnuti su naši navijači, a policija nije reagirala. Ponovit ću još jednom da smo ogorčeni policijom i to je stav našeg kluba,'' izjavio je za Bljesak.info tajnik NK Široki Brijeg Dragan Soldo.

Kopirati
Drag cursor here to close