Doboj

Doboj: Upao u frizerski salon pa ljubavnicu ubio bombom

Vijesti / Crna Kronika | 05. 01. 2015. u 15:43 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zorica Knežević (47) iz Doboja poginula je nakon što je njen bivši mladić Muhamed Hadžikadunić (35) aktivirao ručnu bombu u objektu Poslovno-rekreativnog centra Džungla u Doboju. Žena je stradala na mjestu događaja, dok je muškarac usljed zadobivenih ozljeda prevezen u dobojsku bolnicu.

"Pacijent H.M. '80 godište, primljen je u Službu za kirurgiju bez svijesti sa višestukim ozljedama. Nakon reanimacije, pacijent je uveden u salu. Ozlijeđena osoba zadobila je višestruke ozljede trupa, ekstremiteta i unutarnjih organa trbuha. Sve ozljede su kirurški zbrinute, te je zaustavljeno krvarenje. Trenutno je stabilnog stanja i pod nadzorom liječnika u Intenzivnoj njezi Službe za anesteziju i reanimaciju", rekao je dr. Igor Nović, načelnik odjeljenja kirurških grana Bolnice Doboj.

Prema neslužbenim informacijama, Knežević je radila kao frizerka u frizerskom salonu 'Zoka', koji se nalazi u sklopu Poslovno-rekreativnog centra Džungla. Nakon što je raskinula sa Hadžikadunićem, on je oko 14:30 sati sa bombom u džepu došao u salon, te počeo prijetiti da će je aktivirati ako mu se Zorica ne vrati. Međutim, ona je istrčala iz salona i spas potražila u susjednom kafiću 'L 2/7', vlasništvo Saše Golubovića, prenosi 'Oslobođenje'.

Hadžikadunić je potrčao za njom, sustigao je u kafiću i izvadio bombu. Vidjevši bombu u ruci 35-godišnjaka, Golubović je istrčao vani. Potom je Muhamed aktivirao eksplozivnu napravu i usmrtio bivšu djevojku, a sebe teško ranio. Na mjesto događaja izašli su policija i dežurni tužitelj, koji su obavili očevid.

Kopirati
Drag cursor here to close