samo opušteno

Crnogorska političarka s kokainom u gaćicama

Vijesti / Flash | 18. 08. 2016. u 07:04 K.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Podgoričanka Ema Đuhić (24) uhićena je jučer u tivatskoj marini Porto Montenegro, nakon što je policija kod nje pronašla kokain.

Prema neslužbenim saznanjima “Vijesti” policija je pretresom u donjem rublju Eme Đuhić pronašla sedam pakiranja kokaina, ukupne količine 7,5 grama.

Granična policija tada je privela i Kotoranku Željku Rolović (39), Vanu Simić (22) iz Loznice, Aleksandru Radojević (26) iz Beograda i Marka Lušića (30) iz Zagreba, koji su bili u društvu sa Đuhić.

Osim Đuhić, nakon saslušanja svi su pušteni na slobodu. Izvor “Vijesti” iz istrage kazao je da je policija imala dojavu da će ta ekipa unijeti kokain na jahtu “Aphrodite”.

Pretresom petorke policija je od Đuhić oduzela materiju za koju se sumnja da je kokain.

“O događaju su obaviješteni službenici Odsjeka za borbu protiv droge, koji su poduzeli dalje službene mjere i radnje u ovom predmetu. Preliminarna analiza materije koja je pronađena kod E.Đ. je pokazala da se radi o kokainu, te je stoga E.Đ. lišena slobode zbog sumnje da je počinila kazneno djelo neovlaštena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga”, priopćeno je iz Uprave policije.

Đuhić je 2013. godine, na kongresu mladih Liberalne partije predložena za potpredsjednicu. Već sljedeće godine priopćila je da je napustila LP i prešla u DPS.

Kopirati
Drag cursor here to close