Tučnjava pa ranjavanje

Beograd: Dvije pucnjave među navijačkim grupama, ranjene dvije osobe

Vijesti / Crna Kronika | 13. 08. 2016. u 17:33 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Samo dva sata nakon pucnjave u Rakovici u kojoj je jedan muškarac ranjen, dogodila se nova pucnjava u Železniku kada je A. K. teško ranjen. Riječ je navijačkim sukobima na beogradskim ulicama, pišu mediji.

"U Ulici radnih akcija ispred broj 26 zatečena je ozlijeđena osoba. Ozljede je najvjerojatnije zadobila vatrenim oružjem i prevezena u Urgentni centar”, navode iz policije za 'Blic'.

Beogradski list se poziva na izvore iz Hitne pomoći i navodi da je ranjeni muškarac upucan puškom. "Prema našim informacijama pucnjava se dogodila na adresi Radnih akcija 47. Ozlijeđeni muškarac star oko 30 godina prevezen je na reanimaciju u Urgentni centar", navode iz Hitne pomoći.

'Blic' ističe da je ranjeni muškarac vođa jedne od grupa navijača Partizana, kao i da je već ranjavan 2013. godine u Železniku kada je nepoznati napadač u njega ispalio četiri hica iz pištolja. Mediji u Srbiji su objavili da je ranjen Alen Kostić.

'Blic' podsjeća, kako se u Rakovici ranije danas već dogodila pucnjava u kojoj je ranjen navijač Vladimir Mileusnić. Kako 'Blic' saznaje grupa navijača potukla se u parku između stambenih zgrada u Ulici Stevana Opačića, a jedan od mladića se izdvojio iz općeg meteža i krenuo bježati na parking.

Grupa navijača Partizana poznata kao 'Alkatraz', čiji je vođa Đorđe Prelić, u stalnom je sukobu sa 'Zabranjenima', među kojima je jedan od vođa Alen Kostić. Njihov rat traje od rujna 2011. godine.

Kopirati
Drag cursor here to close