plemići nezaustavljivi

Zrinjski uz dosta muke slomio otpor Mladosti

Sport / Nogomet | 24. 09. 2016. u 17:42 S. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometaši Zrinjskog slavili su u jednom od dva derbija 10. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine, pobijedivši Mladost iz Doboja kod Kaknja s 2:1.

Ova utakmica bila je derbi iz razloga što Mladost do ovog kola nije imala nijedan poraz. Momčad Ibre Rahimića pokazala je i u Mostaru što je ovako visoko na ljestvici i možda je zaslužila bod, no Zrinjski je ipak u ovom trenutku za koplje iznad drugih, pa je novom pobjedom učvrstio svoje vodeće mjesto.

Svi golovi na utakmici pali su u završnicama prvog i drugog poluvremena. Mostarci su poveli u 40. minuti kada je odbijenu loptu u mrežu spremio Jasmin Mešanović, a Mladost je izjednačila samo tri minute kasnije kada je Mićo Kuzmanović pogodio nakon asistencije Marina Galića.

U drugom dijelu Mladost je promašila par dobrih šansi, no 11 minuta prije kraja Nemanja Bilbija bio je asistent a Miloš Filipović strijelac za novu pobjedu Zrinjskog.

Plemići sada imaju pet bodova više od Radnika i čak sedam više od Sarajeva, koje ima utakmicu manje. Zrinjski u sljedeća dva kola gostuje, a onda će dočekati Sarajevo.

 

Rezultati 10. kola
Vitez - Olimpic 0:0
Sloboda - Radnik 0:1
Čelik - Krupa 1:2
Zrinjski - Mladost 2:1
NEDJELJA
Široki Brijeg - Sarajevo (19.00)
Željezničar - Metalleghe (19.00)

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo
Kopirati
Drag cursor here to close