šest bodova

Zrinjski stopostotan: "Ostvarili smo što smo željeli"

Sport / Nogomet | 03. 08. 2015. u 09:26 S. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zrinjski nije mogao zamisliti bolji start u novu premijerligašku sezonu – dvije utakmice i dvije pobjede, bez primljenog pogotka.

“Ostvarili smo ono što smo željeli i na startu odnijeli šest bodova. Vrlo je važno bilo startati na pravi način, jer kasnije će zbog činjenice da ove sezone ispada šest klubova biti sve teže i teže”, kazao je za Dnevni list Vinko Marinović, nakon pobjede 1:0 u Zvorniku..

“Igrom mogu biti zadovoljan najviše u prvom poluvremenu, dok smo u drugom imali jedan petnaestominutni pad, ali što je najvažnije, pobijedili smo. Uz to smo pokazali karakter, jer smo dobar dio drugog poluvremena odigrali s igračem manje. Zapravo je ispalo da smo u nastavku bolje odigrali s igračem manje. Sve u svemu, nije bilo lako”.

Zrinjski je dobio drugu utakmicu zaredom dobio bez nekoliko važnih igrača.

“Sada smo srećom svi zdravi, samo je pitanje koliko će povratnicima trebati vremena da nadoknade izgubljeno. I pored tih problema s ozljedama u ova dva prva kola, uspjeli smo osvojiti šest bodova, a tu nam je prije svega pomogla širina klupe. Raduje da nam se u Zvorniku vratio Todorović i unio dosta živosti u igru, bio je prevaga”.

Sve u svemu, Plemići sada mogu u miru čekati Travnik, nakon kojeg će uslijediti gostovanje kod Sarajeva.

“Travnik dočekujemo kao favoriti i naravno da želimo nova tri boda, ali nijedna utakmica neće biti laka. I Drina se usprkos problemima s registracijom nekih deset igrača pokazala kao težak rival. Želimo novu pobjedu kako bi mirniji dočekali duele koji će uslijediti”, zaključio je Marinović, prenosi Dnevni list.

Kopirati
Drag cursor here to close