veliki niz

Željezničar bez poraza već osam mjeseci

Sport / Nogomet | 01. 07. 2015. u 11:59 S. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon što je Željezničar s 2:0 pobijedio Balzan na Malti, uzvrat u Sarajevu, u četvrtak 9. srpnja u 21.15, trebao bi biti formalnost.

“Meni je drago da su se neka moja predviđanja obistinila. Nalazimo se u ranoj fazi priprema i za tu fazu smo dobro odigrali, posebno prvo poluvrijeme. U drugom poluvremenu smo dopustili neke prilike što nismo morali. Sa viškom igrača smo dolazili nekoliko puta, ali nažalost nismo bili ozbiljni i nismo postigli još neki gol”, kazao je trener Željezničara Milomir Odović prenosi službena stranica Željezničara:

“Blagojević je ciljano dovedno pojačanje, odlično se uklopio i zadovoljan sam njegovim učinkom. Može još biti konkretniji i želim da kažem da u revanšu možemo očekivati neke nove igrače u protivničkoj ekipi i zbog toga ne smijemo se opustiti. Imat ćemo desetak dana za pripremu i nadam se dobroj utakmici i prolaskom u naredno kolo”, dodao je Odović.

Inače, bila je ovo 18. utakmica Željezničara zaredom u kojoj “plavi s Grbavice” nisu doživjeli poraz. Zadnji poraz Željezničar je doživio 2. studenog prošle godine protiv Sarajeva (1:2), u utakmici koju su obilježili neredi.

Kopirati
Drag cursor here to close