napadnut u jablanici

Vojvodić: Pristao bih da me uvijek udare, a da mi pobijedimo

Sport / Nogomet | 21. 04. 2015. u 11:31 S. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Natjecateljska komisija Nogometnog saveza Federacije BiH će se sastati u četvrtak od 10 sati kad će odlučivati o registraciji prekinutog susreta u Jablanici. Podsjetimo, susret između Tribine i GOŠK-a prekinut je u 90. minuti nakon što su gosti iz Gabele postigli gol minutu ranije.

Igrači domaće momčadi napali su pomoćnog suca, pa je glavni prekinuo susret. On će vjerojatno biti registriran u korist GOŠK-a, a Disciplinska komisija će odrediti kazne.

Na izlasku s terena poslije utakmice je nastradao i trener GOŠK-a Darko Vojvodić kojeg je jedan gledatelj udario kišobranom, a šef struke Lavova ga prijavio policiji i zatražio liječničku pomoć.

“Udario me netko iz publike kišobranom budući da policije i osiguranja gotovo da nije ni bilo, međutim, pristajem da me svaki put udare u gostima, a mi da pobijedimo”, rekao je Darko Vojvodić za Dnevni list.

“Moram istaknuti da su igrači Turbine bili jako korektni prema nama i da sutra igramo u Gabeli, ne bismo im imali pravo ništa kazati. Bila je to oštra i borbena utakmica, ali ne i nekorektna”, dodao je.

GOŠK je u Jablanici igrom pokazao tendenciju da osvoji tri boda, ali do pogotka su stigli vrlo teško.

“Prilagodili smo se na loš teren i imali onda tri stopostotne prilike, od kojih smo jednom pogodili prečku, a dva puta su naši igrači sami išli na golmana. Kasnije smo dali gol, domaćini mislili da je ofsajd, ali nema šanse da je bio. Zahvaljujem se tridesetak ljudi iz Gabele i Gabela polja koji su stigli podržati nas u Jablanici. Hvala im jer nam je ovo jedna od presudnih utakmica. Da nismo pobijedili, stvarno ne bismo imali nikakvih šansi, ovako još uvijek imamo”, zaključio je Darko Vojvodić.

Kopirati
Drag cursor here to close