Nicolai Müller

VIDEO I HSV: Slavio gol pa teško ozlijedio koljeno na korner zastavi!

Sport / Nogomet | 20. 08. 2017. u 08:50 M.B.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Njemački bundesligaš HSV nakon sedam godina uspio je pobijediti u prvome kolu nove sezone, a jedini strijelac protiv Augsburga (1:0) bio je napadač Nicolai Müller (29) već u osmoj minuti igre.

Proslavljajući zgoditak, Müller se teško ozlijedio. Izvodeći piruete, natrčao je na korner zastavu, nakon čega se 'zavrtjelo' njegovo koljeno.

Pokušao je nastaviti utakmicu, ali nije išlo pa ga je zamijenio Aaron Hunt.

Prema pisanju ARD-a Mülleru predstoji izostanak s terena od čak nekoliko mjeseci.

Bild piše u nedjelju kako je Mülleru stradao prednji križni ligament, što je potvrđeno iz kluba nakon detaljnog pregleda desnog koljena njihova napadača.

Kühne: Klub je svratište idiota

Zanimljivo je, međutim, da ni nakon ove utakmice i osvojena tri boda, investitor koji ulaže u HSV, Klaus-Michael Kühne (80), nije imao lijepe riječi za igru i vodstvo kluba.

"Ovdje se uvijek nakupljaju idioti", kazao je milijarder, što je vodstvo kluba do te mjere naljutilo da su mu poručili kako to nije rječnik kojim bi međusobno trebali komunicirati (upotrijebio je riječ "Luschen" što otprilike odgovara planetarno poznatom engleskom izrazu "suckers").

"To nije izraz koji bi se trebao koristiti u našoj međusobnoj komunikaciji. Mi imamo zajednički cilj. Ipak, unatoč tome ne želim prihvatiti jednu takvu dikciju s njegove strane", kazao je vidno razočarani predsjednik HSV-a Heribert Bruchhagen (68) za „Sky“.

Glavni investitor kluba Kühne odavno nije zadovoljan izborom igrača koje vodstvo kluba dovodi. Tako je Pierre-Michel Lasogga za milijardera promašaj stoljeća, što je razočaralo ne samo ovog napadača s formom u krizi, nego i njegove suigrače koji sve češće izjavljuju kako nigdje nisu doživjeli ono što se zadnjih tjedana događa u HSV-u.

Čini se kako klubu iz Hamburga predstoji još jedna sezona bez glave i repa...

Kopirati
Drag cursor here to close