Smiren i siguran

VIDEO | Modrić odigrao sedam ključnih dodavanja

Sport / Nogomet | 29. 05. 2016. u 09:46 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Drugi put u posljednje tri sezone nogometaši Real Madrida su prvaci Europe, a hrvatski veznjak Luka Modrić jedan je od najzaslužnijih za osvajanje krune, ocijenio je britanski BBC, napominjući kako je Modrić odigrao najviše ključnih dodavanja.

Kod Reala najvišu ocjenu BBC je dao Sergiju Ramosu, čijim su golom "kraljevi" poveli u 15. minuti. Ramos je dobio devetku, a Modrić, Gareth Bale i Casemiro osmice, prenijela je Hina.

Za Modrića BBC navodi da je bio smiren i siguran, kao i uvijek: "Kako je utakmica odmicala igra Reala sve je više ovisila o njemu. Modrić je odigrao sedam ključnih dodavanja, više od bilo kojeg drugog igrača".

Modrić je nakon utakmice rekao kako je Real bio bolji i mirniji u izvođenju penala, te da su sretni jer su u sezoni imali teških trenutaka.

"Vjerovali smo da možemo pobijediti i u trenucima kada smo patili na terenu. I tada smo bili momčad. Nagrada je stigla tijekom penala. Bili smo bolji i mirniji od Atletica", izjavio je Modrić nakon utakmice u Milanu.

"Zasluženo smo pobijedili. Žao mi je Atletica, ali sretan sam zbog naše pobjede. Liga prvaka je natjecanje Real Madrida. To je najbolji klub na svijetu i moramo nastaviti ovako. Sretni smo i ponosni", izjavio je hrvatski veznjak koji je osvojio ovo natjecanje i 2014., također protiv Atletica.

Kopirati
Drag cursor here to close