(Navijačka) euforija

VIDEO | Modrić dao Zrinjskom podršku uoči nedjelje i pozvao navijače

Sport / Nogomet | 27. 05. 2017. u 05:59 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U nedjelju se odlučuje bh. prvak, Premijer liga jedna je od najneizvjesnijih u Europi! A sve u svojim rukama drži Zrinjski, koji će podići pehar (peti po redu op.a.) u slučaju pobjede nad Slobodom kod kuće. Plemići imaju bod više od Željezničara i dva od Sarajeva.

Pod Bijelim brijegom očekuje se više od 10.000 navijača, a podršku Zrinjskom uoči te utakmice poslao je i Luka Modrić. Modrić je dres plemića nosio u sezoni 2003./04.

Podsjetimo, na društvenim mrežama već nekoliko dana traje akcija 'Svi pod Bijeli Brijeg, Zrinjski te treba' gdje bivši igrači, navijači i simpatizeri 'Plemića' pozivaju da Zrinjski dobije najveću podršku u nedjeljnom susretu u Mostaru.

Nije nas zaboravio ni naš Luka Modrić! Pozdrav našem @lukam10 #hskzrinjski #zrinjski #mostar

A post shared by HŠK ZRINJSKI MOSTAR (@hsk.zrinjski) onMay 26, 2017 at 1:19pm PDT

 

"Ulaznice za utakmicu 10. kola Lige za prvaka HŠK Zrinjski – FK Sloboda, koja je na programu u nedjelju u 17 satimoći će se kupiti i na dan utakmice na prodajnom mjestu kod sjevernog ulaza na stadion HŠK Zrinjski. Cijena ulaznica bit će ista kao i za prethodne prvenstvene utakmice - 5 KM za tribinu Zapad i 2 KM za tribinu Istok, dok će ulaz za žene i djecu biti slobodan. Zbog velikog interesa HŠK Zrinjski moli navijače da ulaznice kupe na vrijeme, ali i da zbog neželjenih gužvi na ulazima svoj dolazak na utakmicu planiraju ranije", kažu u mostarskom klubu.

Utakmicu će sudit Irfan Peljto (Sarajevo).  Njemu će asistirati Goran Dujak (A1, Odžak), Sreten Udovičić (A2, Prijedor), Haris Kaljanac (4, Sarajevo), Tomislav Čuić (Tomislavgrad) i Adis Mulahasanović (Sarajevo).

Strateg Zrinjskog s reprezentacijom je svojevremeno izgubio dvije majstorice, sa Širokom Brijegom prije tri godine ostao je bez Europe u posljednjem kolu, dok mu je s Hajdukom titula praktično oduzeta iz ruku jer je smijenjen pred kraj uspješne sezone.  Nepravdu je doživio i u Kini, Rumunjskoj i Saudijskoj Arabiji nije uspio u svojim misijama, pa je sad, kako i sam kaže, došao red na naplatu.

“Titula bi mi mnogo značila. Prvi put sam sjeo na klupu u Hrvatskom dragovoljcu prije punih 20 godina, a kad imate karijeru, kakva god ona bila, a u dva desetljeća ne osvojite nijedan trofej, onda titula naravno mnogo znači. Njezin značaj bio bi i veći jer bih je osvojio s klubom iz moga grada i klubom za koji sam i igrao. Ipak, prije svega, uživao bih više u osmjehu ljudi u klubu i gradu", kazao je trener Zrinjskog Blaž Slišković.

Nakon ozljede vraća se Ivan Peko, a zbog isključenja u Bijeljini neće nastupiti Pero Stojkić, odnosno zbog tri žuta kartona i Slobodan Jakovljević.

Sloboda će biti bez ozlijeđenih Mehmedagića i Subića, te suspendiranih Veselinovića i Stjepanovića.

"Žao mi je što ne mogu izvesti najbolje igrače. Oko Želje i Zrinjskog sam već rekao što mislim: neka svatko počisti ispred svog dvorišta, pa tek onda neka zaviruje u tuđe. Sloboda ima čisto dvorište", rekao je trener Slobode Vlado Jagodić.

Kopirati
Drag cursor here to close