Veležov stadion dobio novo ime
Stadion Rođeni
OBJAVA: Petak, 21. travnja 2017. 15:39
IZVOR: Bljesak.info
AUTOR: Z.S.
Veležov stadion dobio novo ime
2

"Zahvaljujemo se našim članovima i navijačima koji su sudjelovali u anketi na službenoj stranici Kluba, te tako pomogli pri donošenju odluka", kažu u klubu

"Obavještavamo naše članove, navijače i prijatelje Kluba da je na sjednici Upravnog odbora, koja je održana u četvrtak 20.4.2017. godine u prostorijama Kluba na stadionu, donesena odluka da se stadion FK Velež u Vrapčićima od danas zove 'Stadion Rođeni'.

Također, donesena je odluka da se Omladinska Škola FK Velež preimenuje u Omladinska škola FK Velež 'Muhamed Mujić'.

Zahvaljujemo se našim članovima i navijačima koji su sudjelovali u anketi na službenoj stranici Kluba, te tako pomogli pri donošenju odluka.

Ovom prilikom obavještavamo da je donošena odluka o zabrani prodaje pića i ostalog na dan utakmice u krugu stadiona, osim u ime i za račun FK Velež", stoji u priopćenju iz mostarskog kluba.

Komentari (2)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.
Prikaži negativno ocijenjen komentar.
Prikaži negativno ocijenjen komentar.