priopćenje

Velež: Škahić je naš igrač i tu treba staviti točku

Sport / Nogomet | 05. 07. 2015. u 18:39 S. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ibrahim Škahić prvo je potpisao za Slobodu, a onda se oglasio Škahićev klub Velež koji je priopćio da ovaj branič ne može potpisati za drugi klub jer je pod valjanim ugovorom s mostarskim premijerligašem.

Škahićev menadžer Admir Husarić u pojedinim medijima iznosio je tvrdnje kako će se boriti da se ovaj transfer ostvari, pa se oglasio mostarski klub.

“Povodom posljednjih izjava izvjesnog Admira Husarića koje su puštene u javnost, a u kojima se spominje F.K. Velež, upravljačko-rukovodeće strukture F.K. Velež obavještavaju sportsku javnost da nećemo dopustiti da itko blati ime našeg kluba, koji je već skoro stoljeće simbol za sve one vrline vjerojatno strane miljeu iz kojeg dolaze razni menadžeri.

Vjerujući u maksimu da sto puta ponovljena laž postaje istina, Husarić nastavlja da kleveta naš klub. Poput lošeg scenariste niskobudžetnih kriminalističkih filmova Husarić traži vještačenje potpisa, ide po odvjetnike u Bijeljinu i ne čekajući stav Nogometnog saveza BiH donosi presudu F.K. Velež i njegovim uposlenicima.

Sa Admirom Husarićem ćemo se dakako sresti na sudu gdje će morati dokazati svoje tvrdnje.

Ibrahim Škahić je igrač F.K. Velež u kojem je postao cijenjen igrač. Bili smo uz njega, trpjeli njegove greške i podržavali ga, pod cijenu rezultata i kritike publike.

I danas mislimo da smo uradili ispravnu stvar. Ibrahim Škahić je igrač F.K. Velež sve dok drugačije ne kaže Nogometni savez BiH ili UEFA.

Ovim pri želimo pokazati da nikome ne želimo da nanosimo štetu, već isključivo iznosimo istinu. Nas zanima samo Fudbalski klub Velež i ovim priopćenjem želimo staviti točku na provlačenje imena našeg kluba i njegovih dužnosnika u negativnom kontekstu po medijima od ljudi koji nikada neće shvatiti da nogomet nije mjesto za mešetarenje, prevare i brzu zaradu”, stoji u priopćenju Veleža.

Kopirati
Drag cursor here to close