pojačanja

Velež otputovao u Srbiju s tri nova igrača

Sport / Nogomet | 04. 07. 2015. u 10:41 S. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometaši Veleža putuju danas u Novi Pazar gdje će u nedjelju odigrati utakmicu protiv tamošnjeg istoimenog srbijanskog prvoligaša.

Nakon te utakmice Rođeni će otputovati na Zlatibor gdje će se pripremati desetak dana.

Na put u Srbiju krenula su i tri nova igrača. Radi se Nemanji Popoviću, Petru Vidoviću i Goranu Matiću.

Nemanja Popović je rođen 20. 5. 1984. god. na Cetinju. Popović je golman koji je u svojoj karijeri branio za Mogren od 2007.-2011 i OFK Petrovac u kojem je proveo zadnje četiri godine. Riječ je o jednom od najstandardnih golmana Prve lige Crne Gore, a s Veležom je potpisao jednogodišnji ugovor.

Petar Vidović je rođen 1997. god. u Mostaru. Prošao je omladinsku školu Rame, a juniorski staž kao i prve seniorske nastupe je ubilježio igrajući za Branitelj. Premda će se sutra naći u autobusu za Zlatibor, Vidović još uvijek ima pravo nastupa za juniorski tim. Igra na poziciji krilnog napadača ili špica, objavio je mostarski Velež.

Goran Matić je u srijedu igrao svih 90 minuta protiv ekipe Širokog Brijega na mjestu ofenzivnog. Ima bogato profesionalno iskustvo, a dosad je igrao za Čukarički, Donji Srem, Mikulac (Slovačka), a prošlu sezonu je bio član Slovana Duslo (Slovačka). U 33 nastupa ubilježio 7 golova. Po vokaciji je vezni igrač.

Vidović i Matić su potpisali dvogodišnje ugovore.

Kopirati
Drag cursor here to close