Neće, neće pa stane

Večeras nastavak trakavice 'Velež bira Upravu'

Sport / Nogomet | 27. 07. 2016. u 08:13 S.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Hoće li drama u Veležu konačno stati, hoće li Rođeni večeras dobiti Upravu? Iako iz kluba uvjeravaju u pozitivan ishod nastavka izborne Skupštine, navijači su skeptični.

Nitko sa sigurnošću ne zna u kojem će smijeru otići nova epizoda trakavice zvane “Velež bira novu Upravu”. 

Na prošloj izvanrednoj izbornoj Skupštini oživljavanje pacijenta skoro pa je uspjelo..., skoro. 

Podsjećamo, izabrani su tada, 18. srpnja, novi članovi Izvršnog i Nadzornog odbora, no pojedinci kojima je ukazano povjerenje kraj glasovanja nisu dočekali. 

Nastala je tada lagana panika, jer je djelovalo da nitko zapravo ne želi preuzeti odgovornost, no ustvari je to bio rezultat previranja unutarnjih struja koje vuku u različitim smijerovima. 

Večeras, točno u 19 sati u hotelu Bristol, nastavak. 

“Nastavak Skupštine organizira se u svojstvu verifikacije Upravnog odbora, što će biti prva točka dnevnog reda. Osim spomenute, dnevni red će sačinjavati i točke koje bi u ovom trenutku trebale stabilizirati Klub i omogućiti ulazak u sezonu”, poručili su iz FK Velež. 

Naučeni dosadašnjim iskustvima, navijači nisu sigurni da je ova najava utemeljena, da drži vodu. 

“Uzimajući u obzir ukupno stanje u kojem se trenutno nalazi FK Velež, činjenicu da prvoligaška sezona samo što nije počela, te apsolutnu podršku javnosti uključujući i naše dvije organizacije predloženom Upravnom odboru, želimo poručiti svim prisutnim na Skupštini da je od izuzetne važnosti da se odazovete i poslušate naš glas te podržite predložene ljude, stoji u otvorenom pismu Kluba navijača Red Army i Udruženja građana Mostarski Rođeni.

“Ovo je vjerojatno i posljednji pokušaj spašavanja Veleža od odlaska u povijest”, upozoravaju navijači.

 

 

 

Kopirati
Drag cursor here to close